Deporte y diversión para los niños de Denia y la comarca

  • Deporte y diversión para los niños de Denia y la comarca
  • Deporte y diversión para los niños de Denia y la comarca
  • Deporte y diversión para los niños de Denia y la comarca
  • Deporte y diversión para los niños de Denia y la comarca
  • Deporte y diversión para los niños de Denia y la comarca
  28/04/2023

El Centre Esportiu ofereix per a aquest estiu una Escola multiesport diferent, orientada a fer gaudir als més xicotets i complir les necessitats dels pares durant el període estival

Combina l'esport amb diferents continguts com les arts escèniques i musicals, l'educació i conscienciació ambiental, primers auxilis i seguretat viària, entre altres

Ofereix un ampli horari des de les 7.45 fins a les 15.30 amb serveis de ludoteca i menjador

 

Un any més, el centre Esportiu Dénia, gestionat per Aqualia, presenta l'Escola multiesport per a aquest estiu. Fugint dels habituals campus monotemàtics, escoles, … i una gran quantitat de propostes que inunden el cap dels pares any rere any, aposta per una oferta que divertisca als més xicotets i satisfaça les necessitats dels pares i mares en un entorn diferent dels col·legis on ja passen molt temps durant el curs escolar.

“L'estiu és per als xiquets un període sense llibres ni obligacions, durant el qual volen divertir-se i passar bones estones, però al seu torn, els pares tenen una sèrie de necessitats que cobrir”, explica la responsable del Centre Esportiu Dénia, Susana Campos. “El nostre projecte naix de la unió de tots aquests elements, però amb el clar objectiu d'entretindre als vertaders protagonistes de l'acció que són els xiquets. Això és el que ens diferencia dels altres i el que per regla general entusiasma als nostres vertaders protagonistes: l'esport com a eina per a la diversió”. 

L'oferta es llança per a xiquets d'edats compreses entre els 4 i 14 anys, que es dividiran en grups que, al seu torn, tindran un horari i espai propi adaptat a les seues necessitats. Ofereix un ampli horari des de les 7.45 fins a les 15.30 amb serveis de ludoteca i menjador per a satisfer les necessitats de totes les famílies.

“Volem que els xiquets passen un estiu divertit, en un espai ideal i aprenent continguts essencials per al seu futur. Per això oferim una activitat multiesportiva i lúdica, en la qual els participants gaudiran en les nostres piscines i pistes de pàdel, es relaxaran en la nostra zona de relax i posaran a prova les seues habilitats amb la nostra zona multiaventura. De manera transversal, combinem l'esport amb moltes altres disciplines com les arts escèniques i musicals, treballem la creativitat i el ritme, en activitats tan arrelades com Aquadance o nostra Holi Party o el Xou Go Talent” segons ens comenta Joan Morera, responsable de l'Escola multiesport del Centre esportiu.

A més, enguany, com a novetat, l'Escola multiesport inclou sessions setmanals de primers auxilis per a tots els grups, que complementaran els tallers que ja es realitzen en anys anteriors tan importants com el reciclatge, en col·laboració amb entitats de GVA que treballen projectes d'educació i conscienciació ambienta; o les activitats de la mà de la Policia Local de Dénia com la seguretat viària i la ciberseguretat. 

“Estem convençuts que un any més resultarà molt interessant i divertida per als xiquets, on podran viure un estiu de convivència i diversió, sentint-se el protagonista, vivint experiències fora de l'habitual i fent d'aquestes vacances estivals, unes vacances de veritat!!”, conclou Susana Campos. 

A partir d'este divendres s'obri el període d'inscripció i es pot sol·licitar informació i reservar les places en: 

Centre esportiu Dénia 

Cami del ragatxo, s/n 

03700 Dénia (Alacant) Espanya 

Tel: +34 966 42 66 55 

 

centrodeportivodenia@fcc.es

www.centrodeportivodenia.es

<<< Tornar a la portada