Esport i solidaritat aquest diumenge en el Centre Esportiu Dénia

Deporte y solidaridad este domingo en el Centro Deportivo Dénia
  08/11/2021

La Dénia Danses Acadèmic by Miguel Ángel Bolo organitza en col·laboració amb el Centre Esportiu Dénia una Maraton Dansa- fitness per a recaptar fons per a la investigació del càncer gàstric

 

Dénia Danse Academy by Miguel Angel Bolo i el Centre Esportiu Dénia han preparat per a aquest diumenge 14 de novembre el Maraton Dansa-Fitness, una oportunitat de fer esport i ajudar als altres. El donatiu a l'esdeveniment, 5 euros, es destinarà íntegrament a l'associació de la localitat dianense Amunt contra el Càncer, que destinarà la recaptació a la investigació del càncer gàstric. 

Els 50 primers inscrits rebran una samarreta de regal, que podran recollir-les a les 9 del matí en el Centre Esportiu. A les 9.15 h es farà la presentació de l'esdeveniment, que començarà a les 9.30 amb una sessió Remember de Cicle Indoor i Step. Una hora més tard, a les 10.30 h, es farà una sessió Zumba Fitness que s'ampliarà amb una sessió de balls amb diferents estils i a les 12.15 h AquaDance en la piscina (necessari vestit de bany, capell i xancletes).

Totes aquelles persones que s'animen a passar un matí de diumenge divertida, esportiva i solidària poden inscriure's en el Centre Esportiu Dénia. A més, per als quals per qualsevol motiu no puguen assistir, tenen l'opció de col·laborar amb Fila 0.

Mes informació en RRSS, en el 966 42 66 55, en centrodeportivodenia@fcc.es o per WhatsApp 699 55 12 82

<<< Tornar a la portada