Descobreixen una plantació de marihuana en un xalet dels Gires En un luxós xalet de la zona de Les Rotes

  • Descubren una plantación de marihuana en un chalet de Les Rotes
  • Descubren una plantación de marihuana en un chalet de Les Rotes
  14/04/2021

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Dénia han detingut a dues persones de nacionalitat lituana com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes i defraudació de fluid elèctric. Tenien una plantació indoor, instal·lada en un luxós xalet de Les Rotes, on s'han intervingut més de 288 quilos de marihuana. 

La presència d'una persona que no eixia mai de casa i que pel que sembla no desenvolupava cap activitat laboral amb la qual mantindre l'habitatge en la qual residia va alertar al veïnat, que va comunicar les seues sospites als agents de la Comissaria. Ràpidament, els integrants de la Policia Judicial van realitzar les primeres perquisicions, l'habitatge de 400 metres amb una parcel·la de més de 800 semblava habitada per dos homes que eixien de la mateixa l'imprescindible. L'immoble estava envoltat de grans aparells d'aire condicionat que havien sigut camuflats en xicotetes casetes de fusta que imitaven la construcció per a no cridar l'atenció.

En comprovar el consum elèctric, es va detectar una presa de corrent clandestí connectat a la xarxa amb una potència de demanda entre deu i quinze vegades superior a la d'una casa normal. Tot això unit al fet que els esmentats aires condicionats es trobaven en funcionament de manera contínua independentment de la temperatura exterior, escoltant-se de manera ininterrompuda el so d'un extractor d'aires incompatible amb del d'una campana domestica, no va fer sinó confirmar les sospites que els agents es trobaven davant una presumpta plantació de marihuana de les de tipus "indoor".

A partir d'aqueix moment es va establir un dispositiu policial de vigilàncies discretes que va aconseguir identificar plenament als dos habitants de la casa. Una vegada identificats, es va desenvolupar un operatiu especial en el qual es va produir la detenció de tots dos i el registre de l'habitatge en què es va localitzar una plantació "indoor" de marihuana amb més de 850 plantes en avançat estat de creixement i floració. En una de les estades de l'habitatge una pistola amb silenciador i tota la seua numeració esborrada.

Els detinguts tenen 33 i 45 anys, i un d'ells tenia antecedents per fets similars a Espanya i a l'estranger. Tots dos han ingressat a la presó.

 

<<< Tornar a la portada