Xàbia acomiada a Pepe Buigues, el bateria fundador dels Bradmis

Xàbia despide a Pepe Buigues, el batería fundador de los Bradmis
  13/06/2022

Pepe Buigues, el bateria que va participar de la fundació dels Bradmis, el grup musical de Xàbia que triomfe en els seixanta i setanta amb un rock refinat, ha mort aquest diumenge als 76 anys d'edat. Buigues (bateria i veu) va formar part d'aquell quartet -juntament amb Juan Torres, Pedro Andrés i Pepe Mayor- de joves, pràcticament post adolescents, que es van llançar a una carrera musical inspirats per grups de renom d'aquella època, i amb que les seues inicials van donar noms a conjunt. 
    Els Bradmis van aconseguir el punt àlgid de la seua carrera a la fi dels seixanta i principis dels setanta, aconseguint aconseguir la xifra de 168 actuacions en tan sols un any. La frenètica activitat els va portar a traslladar la seua residència al municipi barceloní de Castelldefels, per a poder complir millor amb els seus compromisos. A la fi dels setanta els Bradmis van fer una pausa i Pepe Buigues ja no va tornar als escenaris, perquè havia aconseguit una plaça de carter i va preferir quedar-se al marge de l'activitat musical quan el grup va decidir tornar als vuitanta. 
    Per a Pedro Andrés (guitarra baixa i veu del grup) va ser una mica més que un amic. Junts van compartir moltes vivències i molts bons moments, i també alguns més complicats i difícils. Andrés recorda a Pepe Buigues com un company molt afable i que va contribuir amb el seu caràcter a la unió dels Bradmis. 
    Familiars, amics i coneguts s'han reunit aquest dilluns per a donar l'últim adeu al qual fora bateria dels Bradmis. Descanse en Pau.

<<< Tornar a la portada