Detingut a Dénia per intent d'homicidi

Detenido un hombre en Dénia por intentar matar a dos personas
  04/09/2022

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Dénia a un home acusat de cometre dos delictes de robatori amb violència, lesions i un delicte de temptativa d'homicidi. 

La primera víctima del detingut va relatar als agents en la seua denúncia que un home se li va acostar per l'esquena i li va propinar una forta espenta fent que el seu telèfon mòbil se li caiguera a terra. L'agressor, va aprofitar el moment per a llevar-li el telèfon a la víctima. Tot seguit també va intentar arrabassar-li una motxilla però davant la negativa de la víctima a donar-li-la, l'agressor, li va punxar a la cama amb un objecte punxant i va fugir del lloc. La víctima, va començar a sagnar per la ferida produïda, per la qual cosa va ser traslladada en ambulància a l'hospital, on li va ser suturada la ferida. 

Més greu va ser el segon dels robatoris comesos presumptament pel detingut, tenint com a resultat un delicte d'homicidi en grau de temptativa. En aquesta ocasió, l'autor, li va arrabassar a un home de la mans un paquet de tabac i, quan aquest va voler recuperar-lo, el detingut li va agredir violentament, caient tots dos al sòl, la qual cosa va ser aprofitat per l'atacant per a propinar una punyalada en el pit a la seua víctima. 

A causa de la gravetat de la ferida, la víctima va ser traslladada a l'hospital per un indicatiu sanitari havent de ser atés pel Servei d'Urgències en presentar, segons versava el comunicat facultatiu, una ferida punxant de dos centímetres en el hemitórax dret.

Les declaracions de les dues víctimes d'aquests successos, així com dels testimonis que van presenciar els fets, van resultar de vital importància per a identificar al presumpte autor dels mateixos qui, després de les perquisicions realitzades pel Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Dénia, els qui es van fer càrrec de la investigació, va ser localitzat i detingut.

El detingut, un home de 38 anys d'edat i de nacionalitat espanyola, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia decretant-se el seu ingrés a la presó provisional. 

<<< Tornar a la portada