Detingut per agredir a un home per a robar-li

Detenido por agredir a un peatón para robarle
  24/08/2022

Agents de la Guàrdia Civil de Calp van detindre el passat 4 d'agost a un altre home al qual se li imputa un violent assalt a un ciutadà en la via pública. Els fets van ocórrer el 5 de juliol, però la notícia s'ha fet pública aquest dimecres, amb bastant retard, a través de la Guàrdia Civil. 

Aprofitant que la víctima caminava per una zona poc transitada, el lladre es va abalançar sobre ell agredint-li amb una botella de vidre. Una vegada que va aconseguir tindre-ho en el sòl, li va robar el mòbil i la cartera i va fugir a peu del lloc. 

Identificar a l'autor no va ser tasca senzilla per als agents. Amb la informació recaptada quant a les característiques, va ser reconegut per  dos agents de la Guàrdia Civil quan transitava per la via pública, que van procedir a identificar-ho comprovant que es tractava de la persona que estaven buscant.

És un home 31 anys, de nacionalitat marroquina, al qual li consten altres antecedents per fets similars. Després de ser detingut, el passat dia 6 d'agost va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia que ha decretat llibertat amb mesures cautelars.

<<< Tornar a la portada