Detingut un home per robatoris en garatges i trasters de Calp

  • Detenido un hombre por robos en garajes y trasteros de Calp
  • Detenido un hombre por robos en garajes y trasteros de Calp
  20/11/2023

 

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 42 anys i de nacionalitat polonesa per huit delictes de furts en garatges i trasters comunitaris a Calp i per un altre d'estafa bancària. Gràcies a esta actuació, s'han recuperat eines i cinc bicicletes, que en la seua major part han sigut retornades als seus amos. 

Les investigacions es van iniciar el mes d'agost, quan la Guàrdia Civil va detectar un increment en els delictes de furts ocorreguts en garatges i trasters de comunitats de veïns de Calp. Els agents van revisar hores de gravacions de càmeres de seguretat pròximes als llocs dels robatoris, a més de recaptar. D'esta manera, es va poder identificar al presumpte autor, qui tenia 

antecedents per delictes contra el patrimoni i estava sent buscat per un jutjat de Dénia. 

Posteriorment, es va esbrinar que l'home havia venut alguns dels objectes sostrets a particulars i comerços locals. Va ser detingut el passat 17 d'octubre en el nucli urbà de Calp quan estava utilitzant una de les bicicletes robades i portava una motxilla que contenia eines. A més, se li va vincular a un delicte d'estafa bancària per l'ús fraudulent d'una targeta bancària sostreta. El jutjat li va posar en llibertat amb mesures cautelars. 

Durant l'operació, un home de 47 anys i nacionalitat espanyola va ser investigat pel mateix delicte d'estafa bancària. 

La Guàrdia Civil fa una crida a la població perquè marque els seus objectes tan prompte com els adquirisquen amb la finalitat de facilitar que, en cas de robatori, tinguen més facilitats per a recuperar-los. 

<<< Tornar a la portada