Detingut un home que furtava cotxes d'alta gamma a Madrid i els portava a Calp

Detenido un hombre que robaba coches de alta gama en Madrid y los llevaba a Calp
  08/05/2023

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut al presumpte autor de dos robatoris de vehicles d'alta gamma, sostrets en la Comunitat de Madrid,  i que van ser localitzats a Calp. Es tracta d'un home de nacionalitat búlgara i 47 anys d'edat, que es troba en llibertat amb mesures cautelars. 

La detenció es va produir gràcies a que el passat 21 d'abril la patrulla del lloc de Calp va comprovar que un cotxe de alta gamma i amb  lleugeres irregularitats era robat. Els agents van esbrinar que tenia antecedents i diverses identitats falses. Se li van imputar els delictes de falsedat documental i robatori amb força. Al seu torn, es va intervindre el vehicle que conduïa, valorat en 60.000 euros, juntament amb la documentació falsificada. El cotxe portava plaques de matrícula falses, pertanyents a un altre vehicle de similars característiques i d'un altre país, per a així dificultar les labors policials. 

El modus operandi de l'autor era el de sostraure els vehicles en la Comunitat de Madrid, alterar els elements identificatius del vehicle i així circular lliurement. La Guàrdia Civil  pel territori nacional. 

Les investigacions van poder relacionar a l'home amb una altra sostracció d'un vehicle del mateix model i prestacions, ocorregut a la fi de 2022.

 

 

<<< Tornar a la portada