Detingut un jove que va robar dues vegades en un mateix bar  de Dénia

Detenido un joven que robó dos veces en un mismo bar de Dénia
  27/02/2023

Un jove de 23 anys ha sigut detingut com a presumpte autor de robatoris en locals d'hostaleria de Dénia. Com a dada curiosa, es va emportar diverses botelles del mateix licor d'herbes. En un dels establiments va ser gravat per la càmera de seguretat. A la seua casa, es van trobar les botelles buides.

Segons va denunciar el propietari d'un bar davant la Policia Nacional, el passat 4 de febrer li van entrar a robar en el seu negoci, trencant la porta. L'autor es va apoderar de la caixa registradora amb 1.050 euros, diversos terminals telefònics i algunes botelles de begudes alcohòliques, entre elles una de licor d'herbes. Però, quatre dies després, l'hostaler va tornar a la comissaria per a denunciar un nou robatori, encara que aquesta vegada l'home sol va poder emportar-se una botella de la mateixa marca de licor d'herbes. 

La Policia Nacional va detindre al jove a les poques hores gràcies a l'enregistrament de la càmera de seguretat ja que se li va poder identificar per la roba que portava en el moment de cometre el robatori com per les botelles de licor d'herbes sostretes. No es descarta la seua possible participació en altres robatoris similars ni que haja tingut còmplices.

<<< Tornar a la portada