Divisió d'Honor Juvenil: Dues derrotes deixen al Paidos Mar Dénia com a cuer del grup

División de Honor Juvenil: Dos derrotas dejan al Paidos Mar Dénia como colista del grupo
  07/12/2022

L'equip juvenil del Paidos Mar Dénia ha caigut derrotat en les dues últimes jornades de la Divisió d'Honor Juvenil d'aquesta finalitat de setmana i pont que li deixen com a cuer en solitari del grup 7. Els partits corresponents a la jornada desé-segona i dècim-tercera van ser un calc. En els dos duels va haver-hi dues parts ben diferenciades, en les quals el Paidos Mar Dénia Fernández Luna va donar el millor en la primera, per a deixar-se portar pel seu rival en la segona.
    Enfront de l'Intercity Paulo Roberto de Múrcia el resultat al descans era de 4-2, i les opcions per a qualsevol dels dos contendents van romandre obertes. Però en la segona meitat els deniers van quedar a la mercè del rival que li va endossar un 7-3 per a tancar el marcador.
    En la següent jornada, davant el Maristes Dénia, es va repetir la mateixa història en aquesta ocasió a casa, en un pavelló esportiu que va registrar la millor entrada de la temporada. El partit va arribar al descans amb 0-1 i una bona imatge dels locals. Però de nou els gols en contra van caure en cascada després del descans, fins a aconseguir un marcador de 0-6.
    Les derrotes deixen al Paidos Mar Dénia com a cuer del grup mancant dues jornades perquè concloga la primera volta, amb 5 punts i una diferència de 3 punts amb el 12 classificat. Una situació que convida a la reflexió per a tractar de tornar a l'inici de la temporada, en la qual l'equip denier va oferir una imatge d'equip lluitador que no donava un partit per perdut fins que no sonava el xiulet final.
    De moment, la penúltima jornada de la primera volta arriba aquesta dissabte amb un derbi: el Calp Futsal-Paidos Mar Dénia, en el Poliesportiu Municipal Domingo Crespo de Calp a les 18 hores. El Calp Futsal és onzé amb 15 punts, i ve de guanyar a domicili en l'última jornada.