Dénia Festival de les Humanitats: el ministre d'Universitats acudeix a l'acte d'inauguració

Dénia Festival de les Humanitats: el ministro de Universidades asiste al acto de inauguración
  27/10/2022

Un president, el valencià Ximo Puig; un ministre, el d'Universitats, Joan Subirats; un alcalde, el de Dénia, Vicent Grimalt i dues personalitats de la cultura, Theodor Kallifatides i  Josep Ramoneda, obriran aquest dijous el Dénia, Festival dels Humanitats. La sessió es realitzarà a partir de les 17 hores a la sala Androna, de Baleària Port. S'iniciarà oficialment l'esdeveniment que es prolongarà durant tres dies.

Als seus 84 anys, l'escriptor Theodor Kallifatides va nàixer a Grècia i ha publicat més de 40 llibres. Serà un dels ponents. Els seus últims títols són Una altra vida per viure, que ha merescut el Premi Cálamo «Extraordinari 2019»; El setge de Troia, Mares i fills i El passat no és un somni. 

A Ramoneda ho coneixen molts per les seues col·laboracions en El País i la Cadena Ser. El seu "dietari" va tirar el tancament en 2019. És el director acadèmic del festival. Vinculat al PSC, ha sigut catedràtic i director de diverses institucions. 

A les 19.30 hores, s'iniciarà el primer debat, titulat "l'home biònic, podem delegar la nostra sort a les nostres pròtesis?". Intervindran els professors Rafael Yuste, Gustavo Deco i Martha Rodríguez. 

El divendres, el festival es reiniciarà a les 10.30 hores abordant dos tema: el món global i els canvis en el cos humà. Serà en dos llocs diferents: l'Auditori del Centre Social, i L'Androna. 

Més informació: https://deniafestivaldeleshumanitats.org/sesiones-debate

<<< Tornar a la portada