Canfali Marina Alta

Dénia llança la primera edició d'un concurs de contes i relats curts per a majors de 60

Dénia lanza la primera edición de un concurso de cuentos y relatos cortos para mayores de 60
  11/02/2020

L'edat no és un impediment per escriure, de fet en aquesta ocasió és un al·licient per crear una bona història. La Regidoria de Polítiques del Major ha convocat el primer concurs de contes i relats curts per a gent gran amb l'objectiu de "potenciar la lectura i la creativitat", en paraules de la regidora de l'àrea, Elisabet Cardona.

Aquesta primera edició es llança de manera experimental per a persones majors de 60 anys que siguen alumnes de les Aules de la Tercera Edat de Dénia o sòcies de la Llar del Jubilat de la ciutat. Si la convocatòria desperta l'interès de persones grans que no tinguen relació ni amb les Aules ni amb la Llar del Jubilat, la regidoria ampliarà l'espectre de participants en la propera edició per poder incloure-les, ha assegurat Cardona.

La temàtica de les obres és lliure i es poden escriure en llengua castellana o valenciana. L'extensió màxima dels escrits serà de quatre fulles, escrits en ordinador a una sola cara en lletra Arial de 12 punts. Les obres presentades a concurs s'han de lliurar a l'Oficina de el Major situada al Centre Social, entre el 17 de febrer i el 8 de maig de 2020.

Cercar notícies
Agenda