Dénia suprimeix el Túnel del Terror d'Halloween i ofereix noves activitats 

Dénia suprime el Túnel del Terror de Halloween y ofrece nuevas actividades
  21/10/2020

El programa lúdic d'Halloween serà aquest any diferent a Dénia a causa de la crisi sanitària. El departament de Joventut ha suspés el Túnel del Terror per altres propostes que s'acoblen millor a les noves normatives de seguretat i higiene. 

Una d'elles és el scape room Saw, que es realitzarà des del dimecres fins al dissabte pròxims. Està dirigit a majors de 14 anys o xiquets de 10 a 14 anys acompanyats d'una persona adulta. L'activitat consisteix a realitzar un recorregut per diferents sales de l'edifici de Joventut (ronda de les Muralles, 42) on el participants hauran de resoldre els enigmes plantejats per a poder escapar del recinte. El recorregut té una duració aproximada de 30 minuts. Les sessions de scape room es desenvoluparan de 17 a 23 hores. Cal fer una inscripció prèvia i en grup tancat, de 4 a 6 persones, sense que es puga completar un grup amb participants d'una altra procedència.

A més, el dijous, divendres i dissabte es realitzaran les rutes teatralitzades El castell terrorífic. És un recorregut pel castell de Dénia en el qual apareixeran personatges que parlaran de la història de la nostra ciutat. El recorregut tindrà una duració aproximada de 30 minuts. Aquesta activitat es desenvoluparà entre les 18 i les 21 h., en grups d'un màxim de 10 persones i només amb inscripció prèvia.

Atés la mena de recorregut i d'activitat, en els primers torns podran participar xiquets a partir dels 6 anys acompanyats d'adults. A partir dels 14 anys ja no serà requisit anar acompanyats.

Les inscripcions per a participar en qualsevol de les dues activitats es poden fer, a partir del dilluns, telefonant al departament de Joventut, 96 642 37 00, en horari de 9 hores a 13 hores. 

Subscriu-te!