Dénia, Xàbia i Teulada concentren el major número de retards en la concessió de llicències de la província

Dénia, Xàbia y Teulada concentran el mayor número de retrasos en la concesión de licencias de la provincia
  22/06/2020

Dénia, Xàbia i Teulada són les ciutats de la província d'Alacant que més retards presenten en la concessió de llicències urbanístiques, segons una enquesta realitzada pel Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV). D'acord amb aquestes dades, el major nombre de demores en la Comunitat es concentra a la ciutat de València, els municipis de la Marina Alta, Orihuela, Bétera, El Campello, Elx, i Sagunt.

El COACV va realitzar l'enquesta entre els seus col·legiats a principi de maig amb l'objectiu de conéixer la situació dels retards en les concessions de les llicències en tot el territori. En l'enquesta han participat quasi 300 professionals. Segons el Col·legi d'Arquitectes, el problema dels retards en les llicències, que com a mitjana és d'un any, afecta a l'obra nova, la rehabilitació o la reforma.

En el cas de Dénia, l'equip de govern, conscient de la situació, implantarà mesures de reforç del Departament d'Urbanisme amb la contractació de més personal. A Teulada s'ha signat un conveni amb el Col·legi d'Arquitectes

Subscriu-te!