Dolia es presenta a la fira Alacant Gastronòmica com una plataforma que posa en valor el paisatge a través dels productes mediterranis

Dolia se presenta en la feria Alicante Gastronómica como una plataforma que pone en valor el paisaje a través de los productos mediterráneos
  10/05/2018

 

L'Auditori Teulada Moraira ha estat present aquests dies a la fira Alacant Gastronòmica I Trobada d'estil de Vida Mediterrània. A través d'Dolia, s'ha promocionat la gastronomia, territori, paisatge, producte, cultura i tradicions, amb dues accions protagonitzades pel xef estrella Michelin Kiko Moya i el mestre gelater i bartender, Santi Gómez.
El president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira i alcalde, Carles Linares, va presentar el projecte Dolia, en què va recalcar que "Teulada Moraira és un d'aquests municipis de la província d'Alacant, clar exemple on l'estil de vida mediterrani està latent, és sostenible i saludable ". "La seua situació geogràfica i orogràfica reuneix totes les característiques on podríem dir que a través de la cuina s'expressa l'ànima del nostre territori amb els cinc sentits", va dir el president de la Fundació.
Dolia, ha subratllat, és una aposta per la cultura gastronòmica que se celebra des de l'any 2011 durant el primer cap de setmana de setembre, i que serveix com a plataforma de divulgació per posar en valor la preservació del territori i el paisatge a través del nostre producte autòcton més preuat, com és el raïm de moscatell d'Alexandria, i aquells productes que ens ofereix la nostra gran rebost de la Mediterrània.

Subscriu-te!