Dolços i salats no estan barallats: Al Nadal, Menja’t la Marina

  • Dolços i salats no estan barallats: Al Nadal, Menja’t la Marina
  • Dolços i salats no estan barallats: Al Nadal, Menja’t la Marina
  • Dolços i salats no estan barallats: Al Nadal, Menja’t la Marina
  • Dolços i salats no estan barallats: Al Nadal, Menja’t la Marina
  14/12/2018

 

Nadal és temps de reunions familiars i amb els amics que s’allarguen més del previst i que, normalment, es fan al voltant de la taula. És costum que el vi dolç es guarde per a les postres i que el menú s’arrodonisca amb pastissets de moniato i altres dolços nadalencs. Però els tòpics estan per trencar-se. I això és el que es va demostrar ahir al Mercat Municipal de Dénia en una nova jornada del programa Menja’t la Marina. Cinc vinaters de la comarca van donar a tastar els seus vins de moscatell i van recomanar, en alguns casos, maridar-los amb formatges i patés. Per demostrar que és possible trencar motlles, el restaurant Orígens de Dénia va preparar dos plats: casca farcida amb carn picada i torró de moniato amb fetge d’ànec. Combinacions atrevides totes elles que compartiren protagonisme amb els rotllets i els pastissos tradicionals.

<<< Tornar a la portada