Dones Vives i Unides contra el Masclisme, lema de Pedreguer per la programació d’Igualtat

Dones Vives i Unides contra el Masclisme, lema de Pedreguer per la programació d’Igualtat
  22/11/2022

La comissió municipal d’igualtat de Pedreguer ha preparat una sèrie d’actes per a l’últim tram de novembre per tal de reforzar la lluita contra les violències masclistes. El programa arrancarà dimecres 23 de novembre amb una marxa exploratòria pel nucli urbà, que estarà conduïda per Virginia Real i Cristina Dueñas, membres de l'empresa Accesscity, guanyadores dels premis d’investigació d’igualtat de Pedreguer 2022. L’estudi està relacionat amb la percepció de seguretat de les dones per a apropiar-se dels espais.

Dijous 24 de novembre, a les 19.30 hores a la Casa de Cultura, tindrà lloc la presentació del IV Concurs de microrelats d’igualtat i diversitats de l’IES Pedreguer. En l’acte es presentarà la nova edició dels microrelats i els guanyadors i guanyadores compartiran els seus relats.

Divendres 25 de novembre està convocada la manifestació per part de la comissió d’Igualtat, on s’espera que participe gran part de la ciutadania de Pedreguer i de fora.

La manifestació tindrà eixida a les 19 h. des de la Glorieta de la Creu i finalitzarà a la Plaça de l’Amistat. Amb motiu de la manifestació, els dos centres educatius de Primària, CEIP Trinquet i CEIP Alfàs, i l’IES Pedreguer estan realitzant accions per a sensibilitzar a l’alumnat i sumar al màxim de famílies i comunitat educativa a la manifestació.

La manifestació acabarà a la Plaça de l’Amistat on es durà a terme la performance “Epicentre” a càrrec de les 9 Muses. La performance té com a objectiu commemorar les víctimes de violència de gènere d’aquest any 2022. Per a dur a terme la performance s’han demanat samarretes en desús; per tant, totes aquelles persones que vulguen participar poden portar les samarretes fins al 24 de novembre a la casa de cultura.

Finalment, el diumenge 26 tindrà lloc l’obra de teatre “Esbrinant la vida” a càrrec de l’escola teatral comarcal. Serà a la Pista-Espai Cultural a les 18.00 h., i cal reservar les entrades.

<<< Tornar a la portada