Dues cuineres de la comarca preparen arrossos, coques i bunyols a Bergen

  • Dos cocineras de la comarca preparan arroces, cocas y buñuelos en Bergen 
  • Dos cocineras de la comarca preparan arroces, cocas y buñuelos en Bergen 
  04/09/2019

Dénia ha tornat a participar al Matgestival, la fira gastronòmica més important de Bergen, que també és Ciutat Creativa de la gastronomia de la UNESCO. A l'estand de l'Ajuntament, va estar la cuinera de Pedreguer Amanda Fornés, que va elaborar bunyols de carabassa i coques de la Marina Alta. Va comptar amb l'ajuda de Lourdes Ponce, estudiant del Grau de Ciències Gastronòmiques i Arts Culinàries a la Universitat d'Alacant. Amanda Fornés també va oferir dos showcookings preparant algunes varietats d'arròs melós.

D'altra banda, la delegació de Dénia va visitar una escola d'hostaleria de Bergen. Alguns alumnes han fet pràctiques en restaurants de Dénia aquest any.

<<< Tornar a la portada