Dotze dones d’Ondara participen en el documental “Extraordinàries” produït per la Regidoria d’Igualtat

Dotze dones d’Ondara participen en el documental “Extraordinàries” produït per la Regidoria d’Igualtat
  20/03/2023

La projecció del documental “Extraordinàries” a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara ha permès a la Regidoria d’Igualtat reflectir documentalment el passat i el present de les dones d’Ondara com a lliçó de supervivència per aprendre amb vistes al futur.

L’audiovisual relata les vivències en els plànols del treball, l’economia, la joventut, o la família de Joaquina Català Garrido (1953), Encarna Bas Ramis (1938), Angela Giner Ramis (1949), Enriqueta Fonseca Rosello (1945), Pepa Granel (1953), Conchín Mas Mengual (1958), Rosita Monjo Salort (1928), Rosario Vidal Riera (1935), Rosita Escrivà Doménech (1933), Teresa Miralles (1927), Maria Seser (1941) i Rosa Carpi Ramis (1945).

 

VIVÈNCIES DEL PASSAT I DEL PRESENT COM A LLIÇÒ PEL FUTUR

 

 Totes elles, amb els seus respectius testimonis, han permès teixir un relat viu de la història local, segons ha destacat la responsable de l’àrea d’Igualtat, Raquel Mengual, a l’hora fer-les comparèixer dalt de l’escenari per a lliurar-los un ramell de flors com a agraïment.

Aquest últim capítol l’ha estès a Carlos Torres, Vicent Ortuño, Toni Marí, Juan Ortuño i Pura Ferrando i Amàlia Garrigòs per la col·laboració prestada. Aquesta última periodista ha aprofitat la circumstància per a anar donant la paraula a les protagonistes que estaven en la platea.

El documental que pot visualitzar-se des d’aquesta setmana al canal de Youtube de l’Ajuntament d’Ondara: https://www.youtube.com/user/OndaraOficial.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada