El 40% de la població de la Marina Alta ha rebut la primera dosi de la vacuna 

El 40% de la población de la Marina Alta ha recibido la primera dosis de la vacuna
  11/06/2021

 

 

El ritme de la vacunació massiva a la comarca continua a bon ritme. El 40% de la població ja ha rebut la primera dosi i ja hi ha 70.000 persones que tenen la pauta completa, segons les dades facilitades ahir per Salut Pública als alcaldes i regidors de Sanitat. Fins ara s'han administrat 110.000 vacunes. 

De cara a la setmana vinent s'espera que la vacunació arribe a les persones de 45 anys. Ara, s'està vacunant a les persones d'entre 48 a 50 anys. A més, s'ha informat que a les persones de més de 65 anys que ja hagen passat la COVID-19 se'ls posarà la segona dosi de Pfizer passats sis mesos. 

A més, s'ha anul·lat la segon dosi per als qui van ser vacunats amb Astrazeneca de la franja d'edat d'entre 60 i 65 anys perquè fins ara havien de passar dotze setmanes entre una dosi i una altra, i ara es vacunaran a les setze setmanes. Rebran un missatge per a posar-se la segona dosi amb Pfizer, però amb la possibilitat de renunciar i decidir vacunar-se amb Astrazeneca.

Quant a l'evolució de la pandèmia, la Conselleria va notificar ahir deu nous positius, dels quals sis es troben a Xàbia i la resta a Benissa (3) i Teulada (1). Actualment, hi ha 40 casos actius, huit menys que a principis de setmana mentre que la incidència acumulada se situa en 23,4 casos per 100.000 habitants.

Des de Salut Pública s'ha informat que la situació a la nostra comarca és tranquil·la. A l'Hospital de Dénia només hi ha una persona ingressada en planta per COVID-19.

 

<<< Tornar a la portada