L'accés al final de Les Rotes es tanca des de hui i comença a funcionar el trenet

  • El acceso al final de Les Rotes se cierra desde hoy y empieza a funcionar el trenet
  • El acceso al final de Les Rotes se cierra desde hoy y empieza a funcionar el trenet
  • El acceso al final de Les Rotes se cierra desde hoy y empieza a funcionar el trenet
  18/06/2022

Platges adaptades i preparades per a l'estiu

 

L'estiu no és ací, però quasi. L'onada de calor ha arribat més prompte que mai i la sensació és que estem en plena canícula. Des del 15 de juny, tot està a punt a les platges de Dénia per a fer front als mesos de més calor. Amb algunes novetats i millores perquè anar a la platja no siga un problema per a ningú i els serveis estiguen en condicions òptimes.

La platja accessible del Raset està en funcionament des del dimecres, un servei ja consolidat, molt demandat i amb usuaris fixos. Enguany, es podrà fer ús d'ell fins a mitjan setembre, una ampliació de quinze dies que agrairan usuaris i famílies. 

També el dimecres va començar el servei de vigilància i control de l'accés a la Cova Tallada per terra. Fins al 31 de juliol, correrà per compte de l'Ajuntament de Dénia i a partir d'aqueixa data es farà càrrec el de Xàbia. 

El regidor de Platges, Pepe Doménech, ha recordat que la posada a punt de les platges és un treball continuat de tot l'any, si bé en temporada alta s'intensifiquen les actuacions i s'amplien els serveis. És el cas de la Biblioplatja, que torna a funcionar en la Marineta Cassiana de dimarts a dissabte en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 19 h. 

Quant a les connexions al clavegueram, els lavabos nous de l’Almadrava, Els Mollins i Els Deveses ja han sigut connectats. 

En Les Rotes, des del 18 de juny i fins al 18 de setembre, estarà en funcionament el servei de transport amb tren turístic entre el pàrquing del minigolf i el final de la platja. El servei del ‘trenet’ és completament gratuït. Funcionarà en horari de 9 a 14 h. i de 16 a 20 h., en intervals de 30 minuts. Al mateix temps, roman tancat l'accés dels vehicles motoritzats al final dels Gires per a evitar aglomeracions de cotxes i estacionaments indeguts en una zona que és a més mediambientalment vulnerable. La prohibició d'accés estarà vigent cada dia entre les 8 i les 20 h.

D'altra banda, l'Ajuntament ha recollit ja les banderes blaves de les seues platges i la que distingeix a la platja sense fum de la Marineta Cassiana.

 

<<< Tornar a la portada