L'alcalde de Tormos rep crítiques per utilitzar la bandera franquista com a imatge de portada del seu Facebook

El alcalde de Tormos recibe críticas por utilizar la bandera franquista como imagen de portada de su Facebook
  05/04/2018

Jeronimo Bermúdez al·lega que "un amic em va demanar que li retallés la foto i vaig provar la imatge en la meua portada"

L'alcalde de Tormos, el popular Jerónimo Bermúdez, ha rebut nombroses crítiques per haver posat una bandera franquista com a imatge de portada a la seua pàgina de Facebook. La foto va estar exposada del passat 29 de març a l'1 d'abril i Jeronimo Bermúdez s'ha excusat al·legant que "un amic em va passar la foto i em va demanar si li ajudava a arreglar-la perquè ell se la volia posar al seu Facebook i no sabia les mesures ni com fer-ho ". Segons ha comentat, "jo la vaig retallar i la vaig provar en la meua portada , li la vaig passar perquè la col·loqués i després la vaig canviar. Ni m'havia adonat que era una bandera franquista ".
Els que han criticat el seu comportament ho fan al·ludint al fet que "és un alcalde democràtic, un càrrec públic, i per tant no hauria de fer el que sembla que ha fet que és enaltir uns símbols de la dictadura, encara que això no estiga penat per la llei" .