L’Almadrava Rock torna a escena dissabte que ve a Els Poblets com a festival pioner de la música en valencià

  • El Almadrava Rock vuelve a escena el próximo sábado en Els Poblets como festival pionero de la música en valenciano
  • El Almadrava Rock vuelve a escena el próximo sábado en Els Poblets como festival pionero de la música en valenciano
  17/07/2022

La condició de mític festival pioner en el desenvolupament de la música en valencià de l’Almadrava Rock d’Els Poblets és el principal reclam d’un esdeveniment que retorna dissabte que ve de la mà de la Regidoria de Cultura després de dinou anys d’absència. I ho fa amb el cartell que integren Esther, Tremp, La Fúmiga i Maluck per a reafirmar el que ha sigut un compromís per a la cultura de la Marina Alta des de l’Ajuntament d’Els Poblets, segons ha afirmat el responsable de l’Àrea de Cultura, Salvador Sendra.

        Sendra ha recordat amb enyor aquella primera edició de 1999 amb un emergent Obrint Pas, que aleshores no era molt conegut i que se va fer un renom a partir de l’actuació a Els Poblets, i la implicació de la gent del poble per a acollir al nombrós públic que es va donar cita. No obstant, reconeix que el context els diferent pel fet que hui en dia n’hi ha una oferta més gran i més distribuïda pel territori a banda de la proliferació de grups integrats exclusivament per dones que aleshores era una cosa molt estranya.

        Amb això ha fet una crida a tot els amants de la música autòctona de tota la comarca a personar-se en el poliesportiu de Els Poblets per a donar-li suport a un esdeveniment que,  mitjançant el suport de l’Institut Valencià de Cultura de la Conselleria homònima, torna a renàixer amb vocació de continuïtat per a ressituar-se com un referent, a banda de potenciar els grups de la Marina Alta.

 

<<< Tornar a la portada