L’atleta pegolí Carlos Siscar Bay afrontarà el seu particular marató número 100 a Manchester

  • El atleta pegolino Carlos Siscar Bay afrontará su particular maratón número 100 en Manchester
  • El atleta pegolino Carlos Siscar Bay afrontará su particular maratón número 100 en Manchester
  13/04/2023

Una samarreta especial commemorativa patrocinada per l’Ajuntament de Pego permetrà a l’atleta pegolí Carlos Siscar Bay afrontar la marató número cent de les que ha participat el proper diumenge a l’Adidas Manchester Marathon.

        Siscar membre del club d'atletisme pegolí Dorsal 19, porta en competició més de dos dècades en les que ha participat en grans curses per tot el mon del nivell de Boston o Barcelona, sempre sota una filosofia que defineix com “salut, cames i quilòmetres”. A banda ha complementat eixa vocació amb la d’ajudar a que altres atletes complisquen l’objectiu de finalitzar les curses en un temps determinat.

        L’atleta de Pego confessa que cadascuna de les carreres “té una cosa especial”, encara que s’inclina per la marató de València com a prova fetitxe pel fet que “va ser la primera que vaig completar i allí tinc la meua millor marca, el que comporta que sempre la prepare molt bé per a intentar batre-la”.

 

SAMARRETA COMMEMORATIVA PATROCINADA PER L’AJUNTAMENT

 

La de Manchester serà també una prova especial, per això ha decidit viatjar amb tota la seua família, qui li esperarà en la línia de meta per a celebrar-ho. Segons ha anticipat “una vegada la travesse, explica, dedicaré la prova 100 a tots els corredors i corredores populars que em coneixen, així com als companys i companyes amb els quals he tingut el gust d'entrenar i preparar-me per a cada marató i que formen part del Club Esportiu Vinaròs, Fondistes Rapitencs i del C.E. Dorsal 19 Pego en els quals he militat.

No obstant, ha incidit en que “soc un esportista de reptes”, per a avançar que una vegada arriba a la marca de cent maratons “vull gaudir d’aquest tipus de curses sense pressions i participar com a guia/pacer on em conviden”.

 

Peu de foto: Carles Siscar en el moment de rebre la samarreta commemorativa de mans del regidor d’Esports, Raúl Tamarit.

 

<<< Tornar a la portada