L'Auditori i la Sala d'Assajos de la Casa de Cultura de Calp tindran sistema de ventilació en quatre mesos

El Auditorio y la Sala de Ensayos de la Casa de Cultura de Calp tendrán sistema de ventilación en cuatro meses
  29/06/2022

Les obres de remodelació de l'Auditori i la Sala d'Assajos de la Casa de Cultura s'han posat en marxa després de l'adjudicació del projecte a l'empresa Construccions Rocace SL, per un import de 162.931,50 euros. La mercantil disposarà de quatre mesos per a executar unes obres que han patit un cert retard al no poder adjudicar al primer licitador i desistir el segon. Els treballs d'adequació de l'Auditori i la Sala d'Assajos de la Casa de Cultura, dues instal·lacions essencials en els espais culturals del municipi, consisteixen en la instal·lació d'un sistema de ventilació per a complir la normativa de seguretat i higiene exigida i garantir una renovació de l'aire adequada.
    Les obres de la sala d'assajos comporten la insonorització i la instal·lació de ventilació. Quant a l'Auditori l'actuació se centra en la ventilació d'aquest espai que ja compta amb instal·lació de climatització però requereix nous equips que garantisquen la renovació de l'aire. Les obres també inclouen la instal·lació de ventilació a l'Aula de Música on, ja s'ha iniciat la instal·lació del sistema. Es tracta de tres espais sense ventilació natural que no han pogut utilitzar-se en els últims dos anys per no complir la normativa en matèria de la Covid-19.
    La regidora de Cultura, Pilar Cabrera, ha recordat que "després de més de dos anys d'obligat tancament, la reobertura de l'Auditori, després de la realització de les seues obres d'adequació, constitueix el major desig de tot l'equip que integra el departament; aquest espai escènic és el que disposa del major aforament i la millor dotació tècnica per a la  realització d'espectacles i esdeveniments de gran entitat, en qualsevol època de l'any”. Així doncs, el Certamen Nacional de Teatre Antonio Ferrer, el Carter, després d'una pausa de dos anys, tornarà a celebrar-se en les renovades instal·lacions de l'auditori i servirà per a homenatjar títol pòstum al mateix Antonio Ferrer. Amb aquestes obres, l'auditori tornarà a estar al servei dels ciutadans, amb totes les garanties de seguretat i higiene sanitàries.

<<< Tornar a la portada