El Ayuntamiento cierra un amplio tramo de la playa de Les Rotes por contaminación residual

El Ayuntamiento cierra un amplio tramo de la playa de Les Rotes por contaminación residual
  27/06/2024

L’Ajuntament de Dénia ha rebut este migdia una comunicació del Servei de Qualitat d’Aigües de la Conselleria de Medi Ambient en la qual s’indica que en les mostres agafades ahir dimecres en aigües en el punt de mostreig de la platja del Trampolí de les Rotes, dins el Programa de control de la qualitat de les aigües de bany que desenvolupa la Conselleria, es superen els valors màxims admissibles en un dels paràmetres indicadors de contaminació residual, per la qual cosa, la zona s’ha de tancar al bany. La prohibició abasta des del final del Marge Roig fins a la Punta del Sard, zona en què onejarà la bandera roja.

El tancament es mantindrà fins que els resultats analítics dels mostrejos reflectisquen valors acords amb una qualitat d’aigua apta per al bany. El Servei de Qualitat d’Aigües farà un altre anàlisi hui mateix i comunicarà demà el resultat al Consistori denier.

L’Ajuntament de Dénia, per part seua, s’encarregarà ara d’elaborar un informe sobre les possibles causes d’esta contaminació, així com de les actuacions que va a dur a terme per a eliminar-les.

<<< Tornar a la portada