L'Ajuntament de Dénia convocarà un concurs d'idees per a transformar el solar de l'ambulatori

El Ayuntamiento de Dénia convocará un concurso de ideas para transformar el solar del ambulatorio
  02/12/2020

La majoria dels participants en la consulta popular prefereix que tinga un ús ambiental i d'esplai

Com serà el solar de l'antic ambulatori de Marqués de Camp? L'equip de govern de Dénia recorrerà a un concurs d'idees per a realitzar les obres de redissenye d'aquest cèntric espai urbà. Però, a l'hora de traure els plecs tècnics, se seguiran les preferències de les persones que han participat en una enquesta popular a través d'internet. 

Segons les previsions de la regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll, les bases del concurs es podrien fer públiques a l'inici de l'any amb la intenció que abans de l'estiu es conega la decisió del jurat, que valorarà els projectes que es presenten. En aquest procés intervindrà el Col·legi d'Arquitectes d'Alacant. El projecte s'executaria en 2022.

La majoria dels veïns participants en l'enquesta es decanta perquè el solar tinga una funció ambiental (27,59%) o un ús de descans i oci (25,31%). La tercera opció més votada és la de l'ús cultural i d'esdeveniments (25,21%). Altres possibilitat han sigut que es destine a finalitats relacionades amb la socialització (15,70%) o per a l'esport i la salut (9,56%).Tan sols han participat 1.248 persones. 

Subscriu-te!