L’Ajuntament d’Els Poblets instal·la peixos de reciclatge en la zona de la platja de l’Almadrava

El Ayuntamiento de Els Poblets instala peces de reciclaje en la zona de la playa de l'Almadrava
  09/07/2022

La política de barrejar la preservació del medi ambient amb la solidaritat ha motivat a l’Ajuntament d’Els Poblets a instal·lar peixos de reciclatge al voltant de la platja de l’Almadrava.

            Segons ha explicat l’alcaldessa, Carolina Vives, la iniciativa té la intenció de facilitar la col·laboració tant per part dels residents com dels visitants per a depositar els taps de plàstica d’envasos que, després de l’oportú procés de reciclatge es destinaran a un projecte solidari i sostenible.

            “Aquesta iniciativa s’uneix a les portades a cap durant aquesta legislatura per a aconseguir un entorn més amable i humanitzat tant en el casc urbà com en la resta del terme municipal”, ha manifestat.

 Entre elles ha inclòs la col·locació d'una sèrie de bancs al·lusius a la igualtat del col·lectiu LGTBI al carrer Mira-rosa, un altre de color afrodita a la carretera de les Marines per reivindicar la lluita contra la violència de gènere, i dos més al·lusius a l'amistat a la cantonada de l'església del Salvador i la cèntrica avinguda del Mestre Vicent. Actuació que, segons apunta, s'ha vist acompanyada de la col·locació de miniatures al·lusives als parcs infantils de Miraflor i de l'Ajuntament.

Tot això, que s'ha unit a la reforma recent de la zona enjardinada que ornamenta la façana de la Casa de Cultura on s'ha col·locat un banc amb autors i cites de la literatura valenciana, preveu ser completat amb la remodelació de l'accés a l'actual col·legi entre l'avinguda del Mestre Vicent i el carrer Joan Martorell.

Així mateix, ha destacat l'organització en els darrers mesos de diferents tallers d'inclusió social i integració amb el foment de l'intercanvi, les relacions i l'anàlisi sobre què la convivència exclou xacres com ara la violència o la indiferència marginal.

 

<<< Tornar a la portada