L’Ajuntament d’Ondara obri al públic la nova pista esportiva 3x3 darrere del Centre Social

El Ayuntamiento de Ondara abre al público la nueva pista deportiva 3x3 detrás del Centro Social
  08/06/2023

La nova pista esportiva 3x3 que l’Ajuntament d’Ondara ha habilitat en la part posterior del Centre Social ha quedat oberta aquesta setmana als practicants d’ambdues variants reduïdes de bàsquet o futbet.

Aquesta nova instal·lació, segons ha indicat en l’obertura l’alcalde en funcions, José Ramiro, vindrà a proporcionar una nova alternativa d'oci saludable per als joves d’Ondara, que podran practicar esport en una dotació esportiva urbana, al marge dels recintes esportius utilitzats per les Escoles Esportives Municipals com són el poliesportiu i el pavelló municipal en els seus entrenaments i partits. En concret, ha detallat que el projecte, quantificat en  38.815,15 euros (IVA inclòs) i finançat amb fons del propi Ajuntament, ha estat desenvolupat en la parcel·la municipal de 226 m2  entre els carrers Furs i Salvador Cabrera amb una  base de paviment de formigó acabada amb gespa artificial, tanca de 3 metres d'altura, dotada amb cistelles i porteries i il·luminada mitjançant focus de led de 50W amb temporitzador, Tot això complementat amb l’adequació de l’entorn on s’han plantat d'arbres, i col·locat bancs, papereres i una font.

Ramiro ha justificat l’elecció d’aquesta ubicació pel fet de estar en una zona molt freqüentada per famílies, sobre tot per estar al costat del Centre Social i la seua gran terrassa, que és punt d’encontre habitual de molts veïns.

 La nova instal·lació amplia així els  llocs i horaris per a la pràctica esportiva pel fet que preveu mantenir-se  oberta tots els dies de la setmana, segons ha informat l’alcalde. No obstant això, ha matisat que s'estudia posar un horari d'ús per a tractar de garantir la convivència i descans veïnal, i que l’ús vinga determinat per l’apagat de la il·luminació en les hores nocturnes.

 

<<< Tornar a la portada