L’Ajuntament d’Ondara obri el termini per a les ajudes dirigides a minimitzar l’impacte del covid-19 a pimes i autònoms

El Ayuntamiento de Ondara abre el plazo para las ayudas dirigidas a minimizar el impacto del covid-19 en pymes y autónomos
  11/08/2022

La convocatòria de la quarta fase d’ajudes per a minimitzar l’impacte econòmic del covid-19 a pimes, micropimes, autònoms i professionals d’Ondara ha obert el termini de sol·licituds a l’Ajuntament des de demà 12 d’agost fins el proper 2 de setembre.  

        Segons han explicat des del govern local en una nota de premsa, l’objecte de la present convocatòria és compensar l'impacte econòmic que el COVID-19 està suposant per a pimes, autònoms i altres col·lectius subjectes a mutualitats, que complisquen el requisit que la mitjana mensual de facturació dels mesos pels quals es vaja a sol·licitar l'ajuda -que han d'estar compresos entre l'1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022-, haja sigut igual o inferior a la mitjana mensual facturat en 2019. El comunicat detalla a més que la quantia subvencionada serà la que resulte de dividir el total de la mateixa entre el nombre de subvencions concedides, sense que en cap cas puga sobrepassar el límit màxim de 4.000 euros per entitat beneficiària. Subvenció, que, apunten, abasta fins el 100% del total dels conceptes subvencionables justificats i degudament pagats, exclosos els imposts indirectes.

 

ABASTEN EL 100% DEL TOTAL FINS A 4.000 EUROS

 

        La iniciativa es troba finançada per la Diputació Provincial d’Alacant a l'empara de la concessió d'una subvenció nominativa concedida a l'Ajuntament d'Ondara per a compensar l'impacte econòmic del COVID-19 en el referit sector productiu i altres col·lectius subjectes a mutualitats, i la quantia de la qual ascendeix a 53.791 euros.

La nota incideix en que l’Ajuntament d’Ondara preveu agilitzar, a través del departament ADL, la ràpida tramitació de les ajudes i facilitar l’accés als professionals, autònoms i microempreses. A eixe efecte han remés a les persones interessades a rebre més informació sobre la presentació de la sol·licitud el telèfon de contacte 965766250, i el mail adl@ondara.org.

 

 

<<< Tornar a la portada