L’Ajuntament d’Ondara millora el subministrament elèctric al col·legi Sanchis Guarner per a garantir el servei

El Ayuntamiento de Ondara mejora el suministro eléctrico en el colegio Sanchis Guarner para garantizar el servicio
  24/01/2022

La Regidoria de Manteniment d'Infraestructures d’Ondara ultima l’execució d’uns treballs per a millorar el subministrament elèctric del col·legi Sanchis Guarner amb una línia soterrada de baixa tensió elèctrica, amb la que es garantirà el correcte subministrament del centre escolar.

Segons ha detallat el responsable de l’àrea, Miguel Gomis, el projecte compta amb un pressupost de 10,189.65 euros provinents de fons del propi Ajuntament, per a modernitzar i millorar les línies que arriben al col·legi, per tal de proporcionar un servei elèctric de qualitat al centre educatiu comptant amb totes les mesures de seguretat necessàries. Així mateix, ha incidit en que aquest proveïment elèctric tindrà un efecte positiu a llarg termini per al futur Pla Edificant del Col·legi Sanchis Guarner que ja està en marxa en la seua segona fase.

Les obres tenen un termini d'execució de tres setmanes i s'estan realitzant segons el planificat, causant les menor molèsties possibles per als veïns i veïnes del municipi. En això, el regidor ha confirmat  que l’encreuament d'entrada al carrer Lepanto, que dóna accés a la porta principal del centre escolar, s'asfaltarà tan prompte com siga possible de forma que l'accés al col·legi no es veja afectat.

 

 

<<< Tornar a la portada