Canfali Marina Alta

L’Ajuntament d'Ondara presenta la primera fase del Pla per a la Reactivació Econòmica Local

El Ayuntamiento de Ondara presenta la primera fase del Plan para la Reactivación Económica Local
  22/04/2020

Comporta l’aplicació de mesures tributàries i d'inversió pública, d'economia circular, plans d'ocupació i ajudes per 182.000 euros

El Pla de Reactivació Econòmica Local d’Ondara que te com a objectiu la recuperació econòmica i laboral del municipi com més aviat després de la crisi del coronavirus, ha estat presentat en la seua primera fase per l’alcalde, José Ramiro, en una teleconferència on ha detallat que la iniciativa representarà un impacte econòmic de 182.000 euros.

Ramiro ha incidit en que alguna de les mesures que comporta es podran aplicar molt prompte, mentre que altres hauran d'esperar a la finalització del confinament per l'estat d'alarma per a poder ser implementades. Amb això ha matisat que les accions englobades en el pla de reactivació econòmica local són de caràcter purament econòmic, ja que en el plànol social estan contemplades per la MASSMA-Ondara amb les ajudes de les administracions supramunicipals i les partides de Benestar Social.

A més ha informat que l’estratègia –que compta amb l'assessorament de tècnics comercials, empresarials, fiscals i laborals- ha estat anticipada a l’executiva l’Associació de Comerciants i Empresaris d'Ondara (ACO), que li ha donat la seua conformitat i recolzament a les propostes que engloba.

L'alcalde ha aprofitat per a agrair també, en l'àmbit polític municipal, les aportacions i propostes econòmiques presentades pels grups en l'oposició, indicant que s'estudiaran i tindran en compte les mesures que es puguen implementar, encara que   algunes ja es venien aplicant.

Cercar notícies
Agenda