L’Ajuntament de Pego assumeix l’organització el finançament de l’Escola Matinera

El Ayuntamiento de Pego asume la organización y la financiación de l’Escola Matinera
  08/09/2022

Un total de 74 xiquets i xiquetes dels quatre centres educatius s’han inscrit per a utilitzar l’Escola Matinera de Pego posada en marxa per la Regidoria de Serveis Socials com a atenció als alumnes una hora abans de l’inici de les classes.

        “Amb aquesta proposta, que es posarà en marxa a partir del 12 de setembre, s'ajuda als pares i mares que entren d'hora als seus treballs i els resulta complicat portar als seus fills i filles a l'hora d'inici de les classes”, explica la regidora de Serveis Socials, Merxe Bolta, per a confirmar que el servei serà finançat i coordinat per l’Ajuntament.

 

ATENCIÓ UNA HORA ABANS DE L’INICI DE LES CLASSES

 

        Així mateix ha detallat que el servei compta amb cinc monitors, tots ells de Pego, que es repartiran entre els centres escolars del municipi: Ambra, Carolina Sala, Sant Antoni i Rosalia Bondia. Aquests monitors, segons apunta, s'encarregaran d'organitzar una sèrie d'activitats com jocs, treballs manuals amb temàtiques segons l'època de l'any i altres activitats per a amenitzar l'espera de l'inici de classes dels xiquets i xiquetes, amb edats compreses d'entre 3 a 12 anys.

CONCILIACIÓ LABORAL I FAMILIAR

 

Per a la responsable de l’àrea de Serveis Socials, “Malgrat que ja hi ha alguns centres que coneixen aquest servei, creiem que des de l’Ajuntament és necessari ajudar a les famílies que té horaris complicats, amb l’Escola Matinera intentem fer més fàcil la conciliació familiar”.

Amb això la regidora ha volgut agrair a les diferents escoles i AMPES la seua col·laboració i cooperació perquè aquesta iniciativa puga portar-se a cap.

 

<<< Tornar a la portada