L’Ajuntament de Pego instal·la més d’un centenar de noves papereres en poc més d’un any

El Ayuntamiento de Pego instala más de un centenar de nuevas papeleras en algo más de un año
  19/07/2022

L’objectiu d’aconseguir una major eficiència de la neteja urbà ha motiva a l’Ajuntament de Pego ha instal·lar 110 papereres en diferents punts del municipi en menys d’un any. En concret, segons les dades aportades pels departaments de Residus i Medi Ambient, es tracta de contenidors amb capacitat per a 50 litres, amb un altura de 858 mil·límetres i 375 d'ample, fabricats amb materials reciclats i mitjançant el sistema d'injecció amb polietilé d'alta densitat; enganxats a un suport fix, subjecte al sòl.

La iniciativa, quantificada en 10.560 euros, ha abastat 50 la instal·lació de 50 papereres en l’agost de 2021, 30 en novembre del mateix any, les quals seran complementades per un altra trentena en les pròximes setmanes.

 “S'han substituït algunes de les existents, ja que busquem que les papereres no estiguen descobertes, per la qual cosa s'ha optat per un mecanisme molt més eficient que l'anterior”, remarca el regidor de Residus Urbans, Ricardo Sendra.

Aquest detall ha estat compartit per la responsable de Medi Ambient, Laura Castellà, qui ha apuntat que “l'objectiu és tindre un poble més net. Volem facilitar als veïns i veïnes l'accés de recursos perquè puguen rebutjar els residus en qualsevol punt del municipi”.

Ambdós edils han incidit en que des de l'inici, la iniciativa s'ha reforçat amb la pertinent campanya de conscienciació destinada a optimitzar la neteja per a aconseguir que Pego siga un poble de referència en aquest apartat.

<<< Tornar a la portada