L'Ajuntament de Pego licita la redacció del Pla Estratègic Sostenible

El Ayuntamiento de Pego licita la redacción del Plan Estratégico Sostenible
  09/09/2022

Pego segueix fent passos per alinear la seva estratègia amb l'Agenda 2030 amb l'adjudicació del projecte de redacció del Pla Estratègic Sostenible per part de l'Ajuntament.

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà, ha de reunir i considerar tots els plans d‟acció de què ja disposa el consistori com el d’Accessibilitat Universal, el Mobilitat, lIgualtat i de Residus, al qual s’uneix el Pla Estratègic del Macma. “Aquesta ambiciosa proposta estarà definida a finals del 2022, i a  partir d'aquell moment, una vegada  comptem amb aquest pla que conjugarà la resta, tindrem una guia més definida per continuar treballant en la consecució de les ODS”.

Així mateix, ha incidit que aquest projecte suposarà l'accés a tot tipus de finançament europeu, estatal o autonòmic, ja que, segons afirma “amb aquest document són molt més accessibles”.

Hi ha emmarcat la iniciativa dins del projecte promogut per l'Assemblea General de l'ONU, un pla d'acció a favor de les persones, el planeta; amb un total de 17 objectius de desenvolupament sostenibles interconnectats i dissenyats per aconseguir un futur millor més sostenible per a tothom. Per Castellà, “el nou pla estratègic alineat amb les ODS ens serveix per treballar per a un municipi millor, pel Pego del futur”.

<<< Tornar a la portada