L’Ajuntament de Pego renova el conveni de col·laboració amb el comerç local

El Ayuntamiento de Pego renueva el convenio de colaboración con el comercio local
  24/05/2023

La promoció de l’activitat comercial de Pego ha estat plasmada en un segon conveni que l’Ajuntament i l’Associació de comerciants han signat aquesta setmana per al que el primer destinarà 10.000 euros a campanyes publicitàries de la segona.

Segons ha apuntat el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, “amb aquest nou acord continuem complint amb una demanda de l'associació, era una necessitat per a aquesta entitat, que compta amb més d’un centenar de socis, pel fet que entenem que resulta positiu que puguen comptar amb capacitat econòmica pròpia per a poder decidir quines són les línies de treball a seguir i en què si inverteix aquests diners”.

 

10.000 EUROS PER AL DESENVOLUPAMENT DE CAMPANYES

 

Per a Sendra, la consignació de la partida de 10.00 euros “es la mostra que l'associació compta i comptarà amb l'ajuda de l'Ajuntament, perquè a més d'aquestes dues subvencions, s'han destinat i es destinaran més recursos econòmics per a donar-li suport a les inquietuds d’un gremi com el dels comerciants, és un dels motors més importants de la nostre municipi”.

        Aquesta consideració ha estat compartida per la presidenta de Comerç de Pego,  Diana Sendra, pel fet de, segons incidit “ens ajuda a seguir pel camí de la professionalització, més si cap, de l'entitat, a millorar la seua imatge i crear una estructura més forta”. En concret, ha indicat que la dotació els permetrà comptar amb un assessor que pot dur a terme tasques com la sol·licitud d'ajudes o tramitacions burocràtiques”.

“El suport econòmic permet impulsar i reforçar la marca del Comerç de Pego, tant de cara als veïns i veïnes, com dels visitants” ha conclòs Sendra.

<<< Tornar a la portada