Canfali Marina Alta

L'Ajuntament de Xàbia entrega distincions als agents més veterans en la celebració dels Àngels Custodis

  • El Ayuntamiento de Xàbia entrega distinciones a los agentes más veteranos en la celebración de los Ángeles Custodios
  • El Ayuntamiento de Xàbia entrega distinciones a los agentes más veteranos en la celebración de los Ángeles Custodios
  03/10/2019

La Policia Local de Xàbia va celebrar el dimecres la festivitat dels seus patrons, els Àngels Custodis, amb un acte institucional en el qual es van fer lliurament dels passadors distintius d'antiguitat als agents que compleixen 15, 20 i 30 anys de servei públic. Van ser imposats per la regidora de Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert, i l'inspector cap, José Antonio Monfort.

Els nous policies guardonats han sigut el mateix Monfort, Jordi Jesús *Romá *Ruíz, José Sebastián Andrés *Estalrich , Vicenta Salomé Bolufer Fuentes i *Fco. Juan *Cholbi Cardona, que han rebut el passador per 30 anys d'antiguitat, mentre que Gema M Marcos Fernández i Juan Antonio *Sotos Carreres han complit 20 anys de servei. Finalment, Enrique Rubio Rubio i Juan Ignacio *Silvero Nieto han obtingut el distintiu de 15 anys d'antiguitat. 

La regidora va pronunciar unes paraules de reconeixement i de gratitud a tota la plantilla, de la qual va destacar la seua professionalitat i l'esforç perquè la convivència a Xàbia siga la millor. Gisbert va ressaltar el paper de la Policia Local en la resposta a les grans emergències, però també la seua presència per a cobrir les necessitats de la comunitat educativa, cultural, esportiva, festival i, en definitiva, d'una societat cada dia més exigent com és la de Xàbia.

Cercar notícies
Agenda