El cadet del Dénia BC aconsegueix l'ascens a la màxima categoria autonòmica de bàsquet

El cadete del Dénia BC logra el ascenso a la máxima categoría autonómica de baloncesto
  15/09/2022

A la segona va ser la vençuda per a l'equip del cadet masculí 07 del Dénia BC, que va aconseguir l'ascens a Nivell 1, la màxima categoria autonòmica, després de véncer aquest dimecres en el partit pel tercer i quart lloc de la fase final al Montemar per 73-53. El conjunt que dirigeix Pascual Miralles havia perdut l'ocasió de l'ascens en la final prèvia contra el Do Bosco de València, disputat el cap de setmana, davant el qual va caure per 60-96. Malgrat la derrota en aqueixa trobada clau, havia quedat una plaça vacant per cobrir que es van jugar els dos derrotats de la final.
    El partit davant el Montemar es va trencar en l'últim quart, quan els de Miralles van aconseguir distanciar-se i sentenciar la trobada. Al conjunt denier li va costar assentar-se i trobar el ritme de joc adequat per a ser més constants en atac. Per sort, el domini en el rebot i la bona defensa al llarg dels quaranta minuts van constituir la base del triomf.
    Així doncs l'equip, format íntegrament per jugadors de Dénia que formen un bloc des de benjamins, repetirà com ja van fer en la categoria infantil experiència de tractar-se amb els millors conjunts valencians. En la primera fase estarà enquadrat en el Grup B juntament amb Benidorm, Lucentum, València Basket B, Alginet i CBA Godella.