El cadet del Dénia Bàsquet Club venç al Montemar i jugarà la final de l'ascens a Nivell-1 Autonòmic

El cadete del Dénia Bàsquet Club vence al Montemar y jugará la final del ascenso a Nivel-1 Autonómico
  06/09/2022

L'equip cadet masculí del Dénia BC, que dirigeix Pascual Miralles, va aconseguir el triomf davant el Montemar d'Alacant (66-59) per a tancar imbatut la primera part de la Fase d'Ascens de Pretemporada (FAP) al Nivell 1 Masculí Autonòmic. La victòria va garantir als deniers l'opció de disputar aquest pròxim cap de setmana una de les dues finals que decidiran l'ascens a la màxima categoria autonòmica.
    El partit davant el Montemar va resultar molt entretingut, amb alternances en el domini en els primers períodes. Però en el tram decisiu, els de Miralles van pujar la intensitat després del descans i es van distanciar en el marcador deixant el partit sentenciat.