El cadet masculí del Dénia Bàsquet Club arranca amb triomf la fase d'ascens a Autonòmica

El cadete masculino del Dénia Bàsquet Club arranca con triunfo la fase de ascenso a Autonómica
  28/08/2022

L'equip Cadet Masculí del Dénia BC 07 ha estrenat la temporada amb una victòria en la pista d'Adesavi de Sant Vicent del Raspeig (25-49) en el partit corresponent a la primera jornada de la Fase d'Ascens de Pretemporada (FAP) a Nivell 1 autonòmic.
    Els xics de Pascual Miralles venen entrenant des del passat 9 d'agost a la recerca de l'objectiu d'aconseguir plaça en la màxima categoria autonòmica de cara a la temporada 2022/23.
    Malgrat la falta de ritme, des d'un primer moment els deniers van prendre el comandament del partit,i van dominar al final del primer quart amb relativa comoditat (10-19). El triomf reforça l'estat anímic de cara al segon i últim partit d'aquesta curta fase classificatòria.  
    Nou equips repartits en tres grups barallen per dues places d'ascens en aquesta FAP. Els primers classificats de cadascun d'ells i el millor segon jugaran a partit únic el 10 de setembre per aconseguir cadascuna d'aquestes.
    Una victòria davant Montemar dissabte que ve, en la pista de Joan Fuster, donaria la passada al Dénia BC a un d'aqueixos partits decisius per l'ascens.

<<< Tornar a la portada