El Calp guanya mentre que el Dénia i Xàbia eixen derrotats

El Calp gana y el Dénia y el Jávea salen derrotados
  16/10/2022

Només el Calp ha eixit victoriós del seu compromisos en la setena jornada de lliga de preferent. El dissabte va guanyar al SCBD Ontinyent que es va veure impotent per a combatre a l'equip calpí. Resultat final, 1-2.

La resta dels clubs de la comarca han tornat a casa amb derrotes.

El CD Dénia ha perdut per la mínima enfront del Castellonenc (2-1) en partit disputat el diumenge al matí. Els jugadors groguets van eixir al camp amb energia i van mostrar una certa superioritat. L'equip amfitrió es va avançar en el marcador i així van seguir les coses fins al descans.

Una jugada per la banda dreta va permetre a Fede aconseguir l'empat. Corria el minut 73. Però l'alegria dur poc perquè tres minuts després el Castellonenc tornava a marcar. El partit quedava sentenciat.

El Jávea va rebre a un os dur de rosegar, el Carcaixent, al qual va aconseguir véncer. L'autor de l'únic gol de la trobada va ser Álvaro en la segona part.