El CEDMA posarà en marxa dos federacions per a representar el comerç i la indústria de la comarca

  • El CEDMA pondrá en marcha dos federaciones para representar al comercio y la industria de la comarca
  • El CEDMA pondrá en marcha dos federaciones para representar al comercio y la industria de la comarca
  20/06/2023

El Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA) vol posar en marxa dues noves federacions que aglutinen al comerç i a la indústria de la comarca. És un dels projectes anunciats per Benito Mestre després de la seua reelecció com a president del CEDMA.

Altres prioritats són la creació d'una Comissió d'Ètica per a redactar un Manual de Bones Pràctiques Empresarials, continuar treballant juntament amb les administracions públiques per al FP Dual, i "obrir encara més la federació a la societat".

Mestre s'ha referit a més a la posada en marxa de noves accions formatives i projectes de Responsabilitat Corporativa, sense deixar de costat en cap cas les reinvidicaciones històriques del CEDMA, com són el tren, l'agilitat de l'administració, etc. 

En finalitzar l'assemblea, celebrada aquest dimarts, Manolo Noguera, qui ha sigut vocal de CEDMA des de la primera junta, ha demanat la paraula per a acomiadar-se i per a agrair a totes les persones i empresaris que ha anat trobant en el camí durant aquests anys, la qual cosa s'ha traduït en una gran ovació per part de tots els presents. 

<<< Tornar a la portada