El CFS Mar Dénia es retira de la competició davant la falta de “suport institucional”

El CFS Mar Dénia se retira de la competición ante la falta de “apoyo institucional”
  11/07/2022

Sorprenent decisió que afecta el món del futbol sala denier. La directiva del CFS Mar Dénia ha decidit renunciar a la plaça de Tercera Divisió Nacional i no competir en la pròxima campanya. El club ha patit una crisi amb la dimissió del president i del vicepresident de la junta directiva que van accedir al càrrec fa a penes unes setmanes, en l'última setmana. Els directius que han hagut de fer-se càrrec del club han renunciat i atribueixen la decisió a la“falta de suport institucional”. La “dolorosa” decisió arriba després de les “múltiples gestions” que s'han realitzat amb l'Ajuntament, “que no s'ha pronunciat en cap moment excepte per a dir que ‘no pot assegurar cap mena d'ajuda per a cap club’”, afigen. El CFS Mar Dénia ha estat nou anys competint en tercera i 2ªB, donant continuïtat a múltiples joves i permetent-los jugar en lligues federades “al mateix temps que portaven el nom de Dénia per tot l'àmbit nacional”. 
    La junta directiva es va renovar el la assemblea de juny, on es va adonar dels resultats esportius i del balanç sanejat dels comptes. El llavors president, Javier Ferreres, i el secretari, Pedro Tent, van anunciar la seua renúncia al càrrec per motius personals. La nova directiva va passar a estar dirigida per Edu Romany (ex jugador) i Javi Arnau (ex entrenador), que al costat d'un grup de persones de la seua confiança i amb l'ajuda de la resta de l'anterior directiva es postulaven per a continuar amb el projecte esportiu. 
    “Repte de curt recorregut, ja que aqueixa mateixa setmana comunicaven l'abandó del projecte, deixant en mans de la resta de directius actuals el treball de buscar la continuïtat per a l'equip”, encara que aquest grup finalment també han renunciat.

<<< Tornar a la portada