El Club de Golf La Sella reestrena les seues instal·lacions esportives trenta-un anys després amb una entranyable trobada entre Olazábal i Carrils

El Club de Golf La Sella reestrena sus instalaciones deportivas en el treinta y un aniversario con un entrañable encuentro entre Olazábal y Carriles
  21/11/2021
Olazábal a Bañó: “Pepe, ho hem aconseguit, La Sella és el millor camp de golf del Mediterrani”

El Club de Golf La Sella ha celebrat aquest dissabte la reestrena de les seues instal·lacions esportives, després de culminar les obres de millores dels seus recorreguts. Una commemoració que ha coincidit precisament amb el trenta-un aniversari de l'obertura del camp de golf, i que la institució ha volgut celebrar amb un entranyable acte ple de records i emocions. Els professionals del golf José María Olazábal i José Manuel Carriles, tots dos molt vinculats al club des dels seus inicis, van disputar una partida commemorativa que va servir per a mostrar les noves instal·lacions que han resultat després de la intervenció, més tecnològiques, sostenibles i competitives i, en definitiva, adaptades als temps actuals.
    Durant l'acte els dos professionals del golf van reconéixer que “encara que no ens reconeixem en les fotos que pengen en aquestes parets des de fa 31 anys, pel joves que érem -Olazábal tenia només 21 anys-, tenim la mateixa il·lusió del primer dia”.
    Olazábal, que a més va dissenyar les instal·lacions esportives, va recalcar que actualment tot el sistema de reg està molt més mesurat i digitalitzat, i que el gran challenge ha sigut canviar la varietat de gespa de manera integral a varietats més resistents a la salinitat de les aigües de la planta depuradora que reguen aquesta instal·lació.
    Per part seua, Luis Iglesias, president del consell d'administració de la Segella Golf, va agrair l'excel·lent treball de disseny de Olazábal i va insistir que “només la qualitat i la sostenibilitat, ens pot convertir en un destí sòlid a través dels 12 mesos de l'any i no sols en temporada estival”. Va incidir en què des del club “volem que la comarca puga oferir els millors serveis possibles per a convertir-se en un referent del turista nacional i internacional”.
    En el mateix sentit, la presidenta de AETHMA i vocal de CEHE Cristina Sellés, va apuntar que “el golf és el complement perfecte a la gastronomia, el clima, la naturalesa i les bondats de la Marina Alta, ajudant a *desestacionalizar les visites i a augmentar el perfil dels clients”.
    La part més emotiva va vindre de la veu dels professionals. José Manuel Carriles com a professional del camp va assenyalar que “*Pedreña és la meua casa i La Sella és la meua llar”. La trobada va finalitzar amb un missatge directe al cor de Olazábal a Pepe Bañó, creador d'aquest projecte en els anys 80: “Pepe, ho hem aconseguit, La Sella és el millor camp del Mediterrani”.
    Posteriorment, i fins on va permetre la pluja, el hui 18, Carrils i Olazábal van jugar una partida molt igualada, acompanyats d'un ampli grup de socis i amics. Finalment Carriles va guanyar la partida que va acabar amb una forta abraçada i un còctel compartit amb els socis a la terrassa de la casa club.

Subscriu-te!