El col·legi Rosalia Bondia de Pego inicia el curs amb un agraït homenatge a la tasca dels bombers durant el recent incendi

El colegio Rosalia Bondia de Pego inicia el curso con un homenaje a la labor de los bomberos durante el reciente incendio
  12/09/2022

Alumnes i professorat del Ceip Rosalia Bondia ha iniciat el curs acadèmic 22/23 amb un homenatge a la tasca dels bombers que van participar en l'extinció de l'incendi de la zona interior nord de la Marina Alta i est de Comtat fa a penes unes setmanes. 

L'acte ha tingut com a escenari el pati del centre on han comparegut els bombers pegolins que integren el parc de Dénia que han rebut un gran aplaudiment després que la directora d’aquest col·legi de primària, Núria Ferrer agrairà la gran feina portada a cap per a salvaguardar les muntanyes de les quals ha lliurat un quadre amb la imatge d’aquestes que ha qualificat com “una foto per a l’esperança”.

Per la seua banda, el portaveu del col·lectiu Pego Viu, Néstor Portes, ha pres la paraula per a explicar les dimensions i conseqüències de l'incendi, de manera molt gràfica i amb l'ajuda de tots els alumnes per incidir en la  importància de mantenir les muntanyes cuidades per a evitar que el foc s'expandisca de la forma que ho ha fet aquesta vegada.

Els parlaments han donat pas a la interpretació la cançó composta pel professorat per a l'ocasió i en la qual també han participat els alumnes i alumnes.

“Amb aquest acte volíem sensibilitzar i conscienciar a l'alumnat i les famílies de la necessitat de cuidar el nostre medi ambient, tan important per a les nostres vides”, ha conclòs la directora.

<<< Tornar a la portada