Els serveis de proximitat s’imposen en la Fira del Comerç i l’Empresa d’Ondara

  • El comercio y los servicios de proximidad se imponen en la Fira del Comerç i l’Empresa de Ondara
  • El comercio y los servicios de proximidad se imponen en la Fira del Comerç i l’Empresa de Ondara
  19/11/2022

Una trentena de negocis han tornat a comparèixer en la Fira del Comerç i l’Empresa d’Ondara d’aquest cap de setmana per a reprendre el camí de la promoció una vegada superades les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia. Promoció que ha estat enfocada cap a la reivindicació del comerç i els serveis de proximitat dins de la diversitat d’establiments com Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Soler Herramientas, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivà, Autoescola Ondara, Vorwerk, El desván de Aitana - Coco kids, Coqueta Moda Infantil, Nuts@GO, Maika Regals, Coletas Kids fashion & complements, Toni Ortolá Disseny, Somriures, Dilatando Mentes, Fustabella, Salvadore Gutiérrez Peluquería, Bodegas Aguilar, Màxima Bikes i Staner Events.

        L’esdeveniment ha estat complementat per la tradicional Fira d'Animals a la plaça de bous, en la que participen expositors provinents de tota la Comunitat Valenciana, i que comptarà amb una exposició de carruatges i passejos en carro com a reclam alternatiu de la mà de l’Associació de Carreters i Cavallistes.

        Tot això a banda del III Concurs de Tapes en els propis bars i restaurants locals; el trenet de la fira, i l’estand dels Festers del Crist i Soledat 2023 amb degustacions de dolços i salat.

        L’alcalde, Jose Ramiro, ha fet una valoració molt positiva de la fira de mostres i compres per reafirmar-se com un aparador molt potent per al comerç per a mostrar els seus productes i serveis a la gent de la Marina Alta i de fora de la comarca. “Sabem que es una fira molt tradicional amb una trajectòria documentada des de 1690, el que genera molt de visitant i en aquesta edició, afortunadament ja de plena normalitat, hem pogut identificar les ganes del teixit empresarial ondarenc de retrobar-se en un esdeveniment comercial com a bandera del comerç de proximitat, que compta amb les avantatges de l’atenció personalitzada que no es pot donar on-line o al que està a nivell nacional, i això ens permet continuar fent poble”, ha afirmat.

        Com a responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, Ramiro ha volgut agrair la implicació de l’Associació de comerciants i professionals d’Ondara (ACO) i de l’Associació de Carreters i Cavallistes per dinamitzar el programa i fer que el municipi torne a lluir un anys més com el principal aparador de la comarca.

 

 

<<< Tornar a la portada