El Concurs de Paelles de la Font li escalfa el motor a la celebració del 70 aniversari de les falles de Pego

  • El Concurs de Paelles de la Font li escalfa el motor a la celebració del 70 aniversari de les falles de Pego
  • El Concurs de Paelles de la Font li escalfa el motor a la celebració del 70 aniversari de les falles de Pego
  12/03/2023

Més de dos mil persones han escalfat l’ambient al preàmbul de la celebració del 70 aniversari de las falles de Pego que ha suposat en XXXVII Concurs de Paelles de la Falla la Font.

        L’esdeveniment, segons les dades de l’organització, ha comptat amb vora dos-centes paelles, cuinades per les diferents quadrilles animades per la xaranga i l’ambient faller a les rodalies del passeig Cervantes.

CRIDA EMOTIVA I REIVINDICATIVA

L’acte ha estat precedit per la crida de la vespra a càrrec de Rosa Sastre Sala que ha aprofitat l’efemèride per a reivindicar que “Pego ja es mereix un museu faller perquè tenim moltes histories al voltant de la festa que és necessari conservar”. La reivindicació ha abastat també a conscienciació de la societat pegolina per a facilitar un l’emplaçament que resulte definitiu pels monuments dels districtes fallers de la Plaça i El Convent, els quals es veuen obligats a anar canviant d’ubicació quasi any rere any.

Finalment, ha llançat un missatge als fallers desapareguts per a que en aquest setanta aniversari de la celebració fallera a Pego les espurnes de les falles arriben a ells, i als vius per a omplir la plaça gom a gom pel fet que, segons ha remarcat “són per a tot el poble”.

<<< Tornar a la portada