Canfali Marina Alta

El consell d’administració de SINMA aprova la contractació de Juan Femenia Illan com a nou gerent

El consejo de administración de SINMA aprueba la contratación de Juan Femenia Illan como nuevo gerente
  23/04/2020

Cobreix la vacant generada per la desaparició de Jordi Serra,  a l’octubre de 2019

 

L’empresa municipal SINMA Ondara tindrà com a nou gerent a Juan Femenia Illan, després de ser aprovat el seu nomenament pel consell d’administració reunit a través de videoconferència.

L’acord ha eixit endavant avant amb els vots a favor de l'equip de govern PSPV-Compromís i en contra de PP i Ciutadans.

La proposta ha estat justificada per l’alcalde, José Ramiro com “una necessitat legal el disposar d'un gerent en l'empresa pública” -havia quedat vacant des del 10 d’octubre de 2019 pel decés de Jordi Serra-. Ramiro ha subratllat que  per a la designació s’ha tingut en compte el procés de selecció realitzat anteriorment per a dit lloc de treball, amb l'objectiu d’optimitzar recursos.

Amb això l’equip de govern ha fet constar que el nou gerent havia quedat descartat en el procés de selecció efectuat de manera externa a l'Ajuntament, d'acord amb els principis d'igualtat, objectivitat, mèrit i capacitat per la vinculació familiar en un dels membres del consell d’administració. El no concórrer en aquest moment aquesta incompatibilitat ha motivat a l’executiu ondarenc a formular la proposta en atenció als mèrits acreditats en la convocatòria de data 28 d’octubre de 2015.

Cercar notícies
Agenda