El Consell de Participació Veïnal de Dénia es queixa de les deficiències de la neteja urbana 

El Consejo de Participación Vecinal de Dénia se queja de las deficiencias de la limpieza urbana 
  06/10/2023

La representant de Federació d'Associacions Veïnals de Dénia, Christine Huc, ha presentat queixes sobre les deficiències detectades en el servei de neteja, el servei de taxi i transport públic durant l'estiu. També s'ha interessat per la situació de la reversió de l'hospital comarcal i ha demanat el desbrossament de barrancs que encara falten per a adequar.

Segons assegura un comunicat remés per l'Ajuntament, “l'alcalde, Vicent Grimalt, va indicar que la concessionària no està donant el servei correctament i que, segons les explicacions donades per l'empresa, és a causa de problemes de subministrament de camions, la qual cosa fa que els actuals estiguen insuficients. Malgrat això, atés el temps que ha passat, el consistori prendrà les mesures econòmiques contemplades en el contracte per a adaptar el cost al servei proporcionat fins ara”.

Quant als taxis, l'equip de govern diu que l'augment de conductors ha fet que baixen les queixes. Christine Huc reclama una bona oferta de transport públic que permeta que l'autobús i el taxi es complementen. Es va anunciar que abans de cap d'any eixirà a licitació el nou contracte de transport públic amb autobús. de manera que puga estar implementat abans de l'estiu pròxim, si tot el procés de contractació compleix els terminis previstos.

A més, Huc va reclamar que cal continuar lluitant a favor de la reversió i perquè es construïsca un nou centre de salut. 

  Per un altre comunicat, Pepe Doménech va informar sobre la neteja dels barrancs i va sol·licitar la col·laboració de les associacions veïnals perquè indiquen quines són les seues prioritats davant la nova campanya de desbrossaments. 

Des de Veïns dels Bassetes, va demanar la millora de l'accessibilitat en alguns accessos a la platja i la construcció de voreres en la carretera dels Marines. I Christine Huc va sol·licitar la millora de la seguretat en uns certs carrers del Montgó i que s'augmente el control policial de motos i bicicletes. 

<<< Tornar a la portada