El Consell d’Infància de Pego recorre al cuiner Evarist Miralles per a impartir un masterclass de crosta

  • El Consell d’Infància de Pego recorre al cuiner Evarist Miralles per a impartir un masterclass de crosta
  • El Consell d’Infància de Pego recorre al cuiner Evarist Miralles per a impartir un masterclass de crosta
  12/02/2023

Les Regidories d’Educació, Igualtat i Turisme de Pego han encomanat al prestigiós cuiner Evarist Miralles un masterclass de crosta per als xiquets i xiquetes del municipi en atenció a la reivindicació formulada pel Consell d’Infància i Adolescència com a fórmula per a divulgar el plat més preuat de la gastronomia local.

        L’esdeveniment en qüestió ha quedat previst per a les 17.30 hores del dilluns 20 de febrer a la plaça de l’Ajuntament on el Bocuse d’Or 2012, actualment al front del restaurant Nou Cavall Verd a la Vall de Laguar, disposarà una caixa sorpresa per a una quinzena de xiquets i xiquetes amb els ingredients per a elaborar aquesta recepta típica, mentre tracta de conscienciar-los de la importància d’apostar pel consum de productes de proximitat.

 

DILLUNS 20 A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

 

La regidora d’Igualtat, Merxe Bolta, ha explicat que encara que només participen de manera activa una quinzena de xiquets i xiquetes, l’activitat està oberta a tots els veïns i veïnes que poden acostar-se a veure aquest espectacle culinari de la ma d’un xef que ha caracteritzat la seua trajectòria per la constant recerca de sabor i el respecte per la identitat de cada producte, sempre mirant per promocionar els de la zona.

. “L’arròs amb crosta és més que una recepta per als pegolins i pegolines, per això volem que perdure i no hi ha res millor que ensenyar-ho als més xicotets i xicotetes” ha apuntat.

Així mateix, Bolta ha aprofitat per a reivindicar “la conveniència de que les futures generacions se’n adonen de que el consum de productes de proximitat afavoreix l'economia local, així com la salut”.

 

Peu de foto: El xef Evarist Miralles a la dreta, junt a la regidora de Cultura de Pego, Laura Castellà, i el gerent de Gasterra, Josep Alemany, en la recent presentació del llibre “Cuineres”

<<< Tornar a la portada